Wat is jouw schoonheid?

Het is een vrijdagochtend in mei en de zon schijnt heerlijk en fiets op mijn vrije ochtend naar de supermarkt voor de weekeind boodschappen. Ik kom aan en zie in mijn ooghoek  3 mooie prachtige leuke jonge meiden in hun schoolpauze van de zon genieten en denk meteen zal ik ze aanspreken om ze te vertellen dat hoe prachtig ze zijn. Hoe verzin je dit  3 mooie dames in één oogopslag met alle drie iets speciaals dat is 3 voor de prijs van 1.

Het rode sproeten meisje valt als eerste op met zulk rood haar dat ze gewoon licht geeft in de zon. Een prachtige mooie Oosterse die zo in een Bollywood film zou kunnen spelen en de meest onzichtbare bescheiden girl die sproeten en charisma heeft om jaloers op te zijn. Nee Winnie je bent vrij en ik loop gewoon de supermarkt in en laat de dames in de zon achter.

Hoe word ik gescout als model of talent?

Als ik 20 minuten later weer buiten kom met een volle tas zitten de ladies er nog steeds. Dat is een teken bedenk ik mij en fiets langs de meiden om ze even een compliment geven en stop toch even. Ik roep “meiden wat zijn jullie leuk zo met z’n drieën “en tegen de rode schoonheid zeg ik “whauw jij geeft gewoon licht , ben jij wel eens gescout? “ Ze roept “ Ik niet maar wijst naar haar klasgenoot en de Oosterse schone komt sierlijk komt aangelopen en zegt “ ik wel maar ik moet eerst dunner worden”

Je bent mooi zoals je bent!

Mijn verbazing is groot want er staat een prachtige slanke dame voor mij maar goed in de fashion wereld moet je blijkbaar nog steeds graatmager zijn. We beginnen een gesprek en ik zie ze steeds blijer worden van de gemeende complimentenregen . Het derde dametje blijft op de achtergrond maar ik roep haar erbij.  “jij bent ook heel bijzonder hoor! Alleen je weet het zelf nog niet! “ Ze lacht verlegen en laat mij wat foto’s zien op haar instagram. Ik geef een hand stel mij voor en vraag de dames mij te mailen met foto’s en gegevens zodat ik ze in het licht kan zetten op mijn website en ik fiets met glimlach om mijn mond weer weg.

Ik laat ze zienderogen verrast achter en hoor ze zachtjes giechelen. Dan bedenk ik mij dat ik een foto moet maken voor op sociale media en fiets weer terug. Even lachen naar de camera en klik 3 x dan fiets ik echt weg in de hoop dat ze mij snel hun gegevens mailen zodat ik ze op de website kan zetten. Mooie meiden  mail mij de gegevens  winnie@winniecasting.nl . We zitten er klaar voor!!!!

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *