Een avond op de Gay Pride scouten

Wat een heerlijke opdracht kreeg ik en ik ging Drag queens scouten op de GAY Pride. Ik ging vol energie op de fiets met fotocamera en begon bij Lellebel Utrechtse straat waar er al voor de deur flink gefeest werd. Ik had de dagen ervoor al contact gemaakt aan de bar bij Lellebel met mannen die ook als drag queens optreden dus ik wist naar wie ik moest zoeken. Binnen no time had ik er een aantal tussen het publiek opgezocht en ben ik ze gaan filmen midden op het Rembrandsplein. Er zat een man daar op terras die het erg leuk vond om te zien dat ik met ze bezig was en heeft zonder dat ik het wist een heleboel foto’s van mij en de meiden gemaakt. Hoe leuk is het om een dag later in je whatsapp alle foto’s terug te krijgen. Ik vind het nog steeds zo leuk om dit scoutwerk te doen en contact te maken met allerlei mensen. Ik hoop dan ook echt dat ik dit vak nog jaren mag uitoefenen maar met de komst van internet en dus ook Social Media wordt het steeds moeilijker om je klanten te behouden. Het is de kracht van contact maken en mensen op hun gemak stellen en ze een duidelijk verhaal vertellen zodat ze je vertrouwen. In de jaren dat ik nu op straat scout heb ik echt heleboel mensen al laten werken als model en acteur en ik ben ook heel trots als ik ze terug zie in een commercial of film. Dus opdrachtgevers laat van je horen! Ik ga graag op pad en vind echt iedereen die jullie zoeken……….

scouten (3) scouten (4) scouten (6) scouten (8) scouten (1) scouten (7)

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *