Meedenken en voelen wat de klant voor gezichten nodig heeft dat is casten. Op maat mensen aanleveren dat is wat ik het beste kan.

Deze keer zocht ik op een lekkere luie zondag middag nadat productie manager mij met spoed gebeld had naar een humoristische danser. Uiteraard was het weer spoed en moest in een paar uur geregeld zijn.  Tja ik ben 24 uur casting director dus ik ging mijn best doen voor die aardige producer.

De danser die ze geboekt hadden was ziek geworden en op maandag moesten ze draaien met een andere danser en hij moest echt wel gekke dansmoves kunnen maken

Ik ben even gaan zitten denken en kwam al snel op een paar namen die ik op zondag kon lastig vallen om een zelfgemaakt dans filmpje te maken die ik dan weer snel naar de regisseur moest sturen.

Ik heb er 4 laten maken van leuke dansende acteurs en het was al snel duidelijk dat deze danser het moest worden  en als ik nu de commercial bekijk dan snap ik dat wel en ben ik trots aan deze productie mee te hebben gewerkt.

Op naar de volgende commercial !!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *