Wie is Winnie

Mijn naam is Winnie Bosch en ik ben al meer dan 23 jaar actief in de castingbranche. Leuk dat je een kijkje komt nemen wie ik ben. Na heel veel jaren als boeker en scout voor diverse castingbureaus en voor kindertelevisie in de productie te hebben gewerkt besloot ik een aantal jaren geleden een eigen scout/castingbureau te beginnen. In al die jaren heb ik honderden mensen leren kennen en een schat aan ervaring opgedaan, een dusdanig groot netwerk opgebouwd waar ik nu elke dag uit kan putten om tot de beste match voor de klant te kunnen komen. Ik ben altijd op zoek naar nieuw talent 0-100 jaar die ik ergens kan inzetten bij televisie shows.

Ik werk nog steeds elke dag met super veel plezier en passie aan foto-, commercial en advertentieopdrachten waarbij ik de juiste karakters, modellen & acteurs inzet. Ik zoek het liefst talent op straat, leuke aparte koppen die een frisse uitstraling & charisma hebben. Kortom mensen met net iets extra. Maar zeker ook echte superkids talenten voor www.winniekids.nl

Juist ook gewone mensen met een leuk apart gezicht of een gekke twist haal ik vers van de straat voor mijn opdrachtgevers zodat zij altijd nieuwe gezichten te zien krijgen, ik weet precies waar mijn kracht ligt en denk voor 100% mee met opdrachtgevers door snel een goed voorstel precies op maat aan te leveren. Ook mensen met een beperking die in de media iets willen doen probeer ik kansen te geven door ze op de kaart te zetten.

Als het even mogelijk is wil ik het liefst alle modellen in mijn bestand persoonlijk leren kennen. Ook de kennismaking met een klant vind ik heel belangrijk, dus kom ik tijdens een opname of een shoot meestal even kijken op de set. Winniecasting levert al jaren een betrouwbare transparante service die voor klant en model meteen voelbaar is.

Door onze samenwerking met www.winniekids.nl musical en theater lessen voor kids van 4-12 jaar putten we altijd uit een bron van nieuw fris kindertalent, broers & zussen en families.

Werkervaring Winnie

Casting met een eigen gezicht
Winnie Casting in de Pers Telegraaf 8-5-2012

Tv-programma’s /films : 100- jarig bestaan NS, Caps, Club Zapp, Daten in het donker, Perfecte liefde, Toen was geluk heel gewoon, Superkids, Down met Johhny, The Voice Senior.

Commercials : ING bank, Yarden, Center Parcs, Prodent, Groenrijk, Omo, Lassie toverrijst, Kruidvat, Caiway, KPN, Deen supermarkt , Bolletje, Liga, Krasloten, Landal parken, Disney Channel, Red Dress Day Hart stichting, Karwei, C1000, MacDonalds, Quooker, HOYHOY, Prorail, About You, Krant.nl, NS prorail, Philips, Ikea, AD, Volkkrant. Ergo therapie, Zeeman.

Advertenties : Tommy Hilfiger, NoNo, Natuurmonumenten, Tempo Team, Jeep, ECI, Hema, V&D, Allerhande, Zwitsal, C1000, Postbike, ECI, Fyra, Heineken, PGGM, Woohoo, RET openbaarvervoer. KLM air france, E-fiber, Zeeman, Bloemenbureau, Ymea, Primera, G’woon.

Print : Groter Groeien, Knippie, Flair, de Jantje, Libelle en Margriet, JFK, Ouders van Nu, KEKmama.  Allerhande ( AH)

Merken/ Labels Scotch& Soda, We Fashion, Tommy Hilfiger, O’Neill

Doorpasmodellen: Supertrash, G-star en Tommy Hilfiger.

Figuratie begeleiding : Diverse grote commercials o.a. Amstel Light bier, Lays Chips, Nederlandse spoorwegen, Omo, Buitenspeelbond, NCS Sportbond, Jupiler, SBS6 promo, Protestante Kerk en vele andere

Begeleiding voor kinderen : Diverse commercials, modeshows, serie Evelien II.

Talentenscout : Diverse kindertelevisieprogramma’s zoals o.a. Alles Kids van Jochem van Gelder, Toen was geluk heel gewoon, Caps Club en Superkids van Talpa.

Productie : Kindertelevisie en theaterproducties

Deel dit bericht: