Dag creatief 2016 hallo 2017

Een mooi creatief jaar 2016 heeft haar rugzak gepakt en is zo met de Noorderzon vertrokken. Heel benieuwd wat t nieuwe 2017 gaat brengen voor mij persoonlijk en voor mijn onderneming www.winniecasting.nl waar je mooie karakters van 0-100 kunt vinden.

2016 dank voor de leuke opdrachten vele commercial  aanvragen en fotoshoots, ik kijk een beetje trots terug op mijn acteurs en modellen voor o.a. tv items en reclame en goede doelen campagnes.

Vandaag 2 januari begin ik zoals elke ochtend om half 10 en neem plaats achter mijn laptop met in mijn hand een cappuccino en bekijk mijn oude 2016 en nieuwe 2017 email berichten.

Er liggen nog een paar oude opdrachten uit 2016 die nog afgerond moeten worden en ik heb mooie fijne opdrachtgevers erbij gekregen dus voor hen weer beren veel zin om buiten nieuwe mensen te scouten om aan mijn bestand toe te voegen. Bij deze een oproep aan mijn oude en nieuwe klanten leg de opdrachten nou eens alleen bij mij neer en ik zal jullie verrassen met nieuwe en oude gezichten. Ik wil KEI hard werken en mijn stinkende best doen om jullie te voorzien van maatwerk en wil graag meedenken maar de concurrentie ligt op de loer.

Samenvattende gewoon een vraag aan mijn eigen en nieuwe klanten de producenten, regisseurs, stylistes, ik wil zo mijn best blijven doen voor jullie maar niet steeds weer in de rij aansluiten en een  RATE race voeren met  10 andere castingbureaus. Heb vertrouwen en leg je opdracht bij één hooguit 2 bureaus neer dat schept een band en dat geeft vertrouwen. Ik ben echt transparant, menselijk &   creatief & meedenkend 24/7 en steek mijn neus nog steeds graag uit voor mijn klanten. Van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan alleen de moed zakt in je schoenen als je weet dat alle bureaus dezelfde vis aan t vissen zijn. Positief en vol energie zie ik de opdrachten heel graag tegemoet of ik kom graag even langs en we drinken een cappuccino samen…. Tot snel

pepijn-36-jaar-938362-400x400image3-267x400

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *