Dr. Oetker bestaat 100 jaar

Hieronder de casting filmpjes:

JO

GRE

TO
De telefoon gaat op een dag in februari ….
Hoi Winnie, hoe gaat het met je? wij zoeken 100 jarige nog fitte mensen en jij bent een goeie scout, zo niet de beste dus ik zou jou willen vragen in te huren …zou jij deze mensen willen zoeken en casten voor Dr Oetker die een eeuwige taart willen gaan maken met hulp van 3hippe fitte 100 jarigen.
Maar natuurlijk wil ik dat ….ik voel mij vereerd en wat een leuke opdracht en ik ga meteen aan de slag..Ik trek er een paar dagen voor uit om verzorgingshuizen te benaderen en een oproep op facebook te plaatsen & mijn netwerk op de hoogte te brengen en op internet te zoeken naar 100 jarige die een bloemetje hebben gekregen van de burgemeester of wethouders in een bepaalde gemeente.
Na een paar dagen krijg ik de eerste meldingen van instanties en telefoontjes & mailtjes van familie en vrienden die een buurman/vrouw hebben die nog op zelfstandig woont en ben ik de week daarop op bezoek gegaan bij diverse 100jarigen!
Wat een feest om bij ze thuis te mogen komen en ze te interviewen en foto’s te maken. Vreselijk gelachen bij mevrouw To want zij blijft om alles lachen de hele tijd en dat werkt aanstekelijk, ze speelt nog vaak piano en gaat in dr scoot mobiel naar Albert Heijn ( helemaal geen thuisbezorg AH nodig ) De week daarna op een zonnige zondag ontroerd door de zorgeloze Gre die vol lof over haar grote liefde sprak en dat was haar geheim van zo mooi 100 worden “een goed huwelijk hebben met veel liefde ” en dansen deed ze ook nog vaak heel vaak.
Ook bij meneer Jo was het super leuk om langs te gaan bij de Jeu de boules de enige man die in de commercial te zien is en die nog elke dag aardappelen, vlees en groente kookt omdat hij het eten van zichzelf het lekkerste vindt. En zijn geheim van 100 worden is dat hij nog elke dag naar Jeu de Boules baan in Purmerend fietst in weer en wind!
De dag van de opname komt dichterbij en wat was het een feest om deze mensen aan t werk te zien. Zo ontzettend lief en onbevangen hebben ze 3 opname dagen Keihard gewerkt met hulp van Helen, Netty en Mans hun begeleiders en natuurlijk de opname leider, regisseur, DR Oetker zelf, de taartenbakster en de gehele productie en het resultaat is echt fantastisch. Whauw wat een te gekke commercial is het geworden en wat een mooi werk heb ik………………………………………………………………

drjojowingreáalakpers

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *