Mensen blij maken!

Model coaching op maat!!!

De afgelopen jaren heb ik veel mooie mensen & modellen mogen verwelkomen hier in mijn huis en tevens mijn werkplek.

Mensen die ik al kende uit mijn netwerk of castingbureau en mensen met een karakteristiek uiterlijk die ik zelf op straat aanspreek of ze misschien een keertje model willen zijn en kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Coaching is wat ik erg graag doe naast mijn castingbureau runnen en gisteren kwam er dan ook weer een mooi jong meisje bij mij langs en zo bijzonder want ze kwam van heel ver met trein en bus.

Ze had mij via Instagram gevonden en wilde graag een duwtje in haar rug omdat ze even niet goed weet welke weg te bewandelen in haar leven. We hebben lange en mooie gesprekken gevoerd met en theetje erbij over het leven van nu en over haar toekomst en haar talenten en uiteraard wat foto’s gemaakt om te kijken of er ook een model in haar schuilt.

Tijdens de foto sessie bleek dat ze graag zingt en heel diep van binnen dat wel eens zou willen uitproberen. Ze vertelde dat ze vaak meezingt met liedjes van bekende zangeressen maar nog nooit echt zangles heeft gehad maar wel het idee heeft dat ze  best een mooie stem heeft.

Ik was verrast en blij tegelijk want hier in huis komen wel vaker talenten samen zingen met Tony mijn vriend die ze op gitaar begeleid en ik coach hier en daar ook of zing de tweede stem mee.

Dus de afspraak gemaakt dat ze een nummer goed gaat instuderen en dat ze over een paar weken langs komt om met gitaarbegeleiding een echte opname te maken.

Het mooie bijzondere meisje ging met een grote glimlach op de gezicht naar huis en zei mij op de trap dat ze nog wel uren had willen blijven omdat het zo vertrouwd voelde.

Mijn hart openen en voelen wat mensen nodig hebben en ze met een blij gevoel weer naar huis laten gaan is waar ik zo blij van word en steeds meer en meer voelt het als een roeping.

Deel dit bericht: