Bente van P

Ervaren model met intens blauwe ogen, daarnaast acteer- en figuratie-ervaring

Ramesh S.

Ramesh is een ervaren en internationaal getrainde acteur, filmproducent en voice-over artiest, die sinds 2011 actief is in de film- en muziekindustrie. Hij heeft samengewerkt met en geleerd van de beste professionals in Los Angeles, zoals muziek supervisors en producers van grote projecten als Night at the Museum 3 en Maleficent. Daarnaast heeft hij ook samengewerkt met gerenommeerde muziekproducers, waaronder de Emmy-award winnaar Scott Liggett en de Grammy-award winnaar Corey Rooney.

SHOWREEL

Familie Bool

Familie Bool;

Joost 42
Leandra 42
Brent 16
Liam14
Lewis4
Mason2

Rick S

Werkzaam als acteur bij verschillende theatergezelschappen.
Daarnaast verschillende campagnes gedaan voor o.a. Flink, Affligem, Innocent, Opel, Post NL & Tikkie.

[playlist type="video" ids="80135,80136,80137,80138"]

Lavinia A

Ik ben een actrice en model! Ik speel in films/series, zoals op NPO Zapp: https://youtu.be/8o8mxYZSTYk
Ik doe ook veel commercials voor bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie, NOS en Deliveroo: https://youtu.be/eA7ce9aeQgQ
Verder doe ik veel fashion en commerciële fotografie!

Inge V

Ik ben al ruim 20 jaar model. Is begonnen met catwalk en de laatste 10 jaar doe ik fotoshoots voor website s en brochures / Commercials / Tv Commercials . Waarvan de laatste 6 jaar fulltime. Dus ik ben flexibel. Het beste kun je kijken op mijn website : www.ingeverhouden.nl voor ervaring

Ady vd P

Versatility is the key in all my creative endeavours especially acting. It’s a driving force that allows me to easily identify with a role, whether it’s for cinema, commercials, corporate videos, or music videos. I’m a native English speaker and have mastered various UK dialects. I strive for authenticity in any role I undertake.

Jip W

Actrice, Zanger, Danser

Inge S

Inge is actrice en scenarioschrijver.

In het theater speelde ze één van de hoofdrollen in Hotel Wonderland, de eerste grote immersive theatervoorstelling in de Benelux. Eerder speelde ze in voorstellingen als Campez avec moi op Oerol en in ’n Milkshake voor God bij Tryater.

Daarnaast is ze te zien in diverse films, series en commercials. Zo speelde ze in series als Stanley H., Remi&Juliyat, Je had erbij moeten zijn en in films als Casanova’s, Home en Op Tijd Terug. Ze speelde in commercials van onder andere Plus, Tele2 en Kruidvat.

Het scenario voor Op Tijd Terug is door Inge geschreven. Op Tijd Terug werd geselecteerd voor de tweede editie van Videoland Academy en is verfilmd door Millstreet Films. De film ging in première op het Nederlands Filmfestival in 2022.

Janet B

https://youtu.be/yy5VMyoaisk

Victor S

Ervaring als commercieel model. Foto en video shoots en bedrijfsfilms.
evt. Samen met mijn vrouw en/of dochter

Olivier van G

Ervaring bij verschillende bedrijven in zowel video als foto. KPN, Heineken, Kruidvat, Philips behoren tot mijn werkervaring.