Ik werd 2 weken geleden gebeld door Norah van 13 een bijdehand grietje die zelf initiatief nam en of ze mij binnenkort mocht interviewen voor een schoolopdracht over mijn werk als casting director & talentscout en natuurlijk zei ik Ja.

Norah kwam gisteren samen met haar moeder binnen en had haar vragen voor mij goed voorbereid en uiteraard gingen die over “ Hoe word je model “en “ wat houdt mijn werk precies in”. Wat mag je wel eten en niet en wat vind ik zo leuk aan dit werk.

Nou Norah dit dus! Modellen coachen en helpen in zichzelf te gaan geloven.

Norah zelf, vertelde ze voluit heeft de ambitie om misschien zelf graag model te worden en ik dacht met die prachtige knalrode haren en vele sproetjes en melkwitte huid zou dat best wel eens kunnen gaan lukken dus, meteen maar kijken dan..en tijdens het interview besloot ik in ene om haar te gaan fotograferen en uit te zoeken of zij met de camera weet om te gaan en er een klik is tussen haar en het rode lampje.

Uiteraard was ze super verbaast want ze had mij gevraagd of ze foto’s mocht maken van mij, een model en in mijn studio maar naast mijn hondje Pip en de stagiaire Cindy die geen interesse had in model staan hadden we dus geen straat model voor handen.

Binnen 5 minuten stond Norah in mijn leren jasje tegen de wand en met aanwijzingen en geklets van mij werd ze steeds makkelijker en liet ze haar onzekerheid helemaal los.

Prachtig mooi meisje met je geweldige haar wat heb jij je met je 13 jaar goed ingezet en wat liet je mij aan je haar zitten zonder morren. Voor mij ben je al een Topmodel!

Ik zeg tegen mijn collega’s en stylistes van meidenbladen “we hebben er weer een mooi vers naturel model meisje bij met maat 158-164 die heel graag wat ervaring op wil doen.


Wie oh wie helpt haar aan een eerste echte opdracht?

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *