Nando een prachtig mens alleen net even anders

nando (34) nando (22).

Hi Winnie, je spreekt met Nando en ik wil acteur worden dus misschien zou jij mij kunnen helpen Winnie.  Ik heb jouw naam doorgekregen van een collega en hij zegt dat jij mij misschien kunt helpen……maar natuurlijk wil ik dat 😉

Ik ga mijn best doen Nando en wat zou je willen dan? Terwijl ik foto’s van hem en zijn prachtige vriendin aan het maken ben in het centrum van Den Bosch houd hij niet meer op met praten en ik vind hem geweldig. Wat een drive 😉

Nando vertelde mij zijn wensen en al zijn ervaringen in onder andere een theater stuk ” Drs Down” en dat hij een MBO opleiding heeft en teksten kan onthouden en graag in een serie wil spelen zoals Goede Tijden Slechte Tijden waar “gewone mensen” in spelen en geen mensen die ietsje anders eruit zien.

Hier word ik nou gelukkig van om iets te kunnen betekenen voor deze prachtige jongen en ik vertel hem dat ik niks kan beloven alleen maar mijn stinkende best ga doen de komende weken.

Wat zou ik nou kunnen doen met mijn netwerk moet er echt wel wat inzitten voor hem. Dus oproep aan al mijn kennissen in televisie/commercial/serie/producenten land

Wie oh wie zou mijn vriendje Nando aan een (klein) rolletje kunnen/willen helpen?

Mail of bel naar winnie@winniecasting.nl of bel 06-41557604.

Je zou hem heel blij maken en mij natuurlijk ook!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *