Opeens was er corona

Maart 2020

Je bent de eerste weken van 2020 lekker aan het werk en ik ben een tevreden mens. Er zijn vele mooie opdrachten en ik zit met mijn stagiaire Emma aan fijne projecten te werken met nieuwe modellen, leuke gezinnen en nieuwe opdrachtgevers. In de eerste week van maart gaat het in ene heel snel als we allemaal nieuws wat we eerst nog ver van ons bed vonden over Corona nu in de media zien verschijnen over uitbraak Nederland.

En ja hoor op vrijdag 13 maart mogen er geen theatervoorstellingen meer plaatsvinden en zelfs op 15 maart moet de horeca om 18.00 uur sluiten en alle evenementen worden afgelast. Geen fotoshoots, commercials geen enkele opdrachten meer de komende weken en thuis blijven is het advies.

Beelden van doodzieke mensen op de IC en op elke televisie zender Corona nieuws. Geen vliegtuigen, geen toeristen en een lege stad.lamgeslagen, schrikken, verstijven, angst je zag het overal om je heen…

#Wake Up#Stay Home#handen wassen #hamsteren# in een paar dagen was heel het land veranderd.

Ik heb net als alle andere thuiszittende Google Meets en Zoom ontdekt en gesprekken gevoerd, Zoom Yoga lessen gevolgd en groep 8 musical scenes geoefend met kids maar niks is fijner dan weer echt verbinden, ontmoeten en echt contact maken.

Nu 10 weken verder mogen we weer gaan opbouwen want de economische schade is enorm. Op de  IC gelukkig nog maar 300 zieke mensen en na deze trieste Lockdown begint het fijne leven weer een beetje op gang te komen. Helaas zijn vele families hun kwetsbare dierbaren kwijt geraakt aan covid 19 en zitten de ouderen al weken opgesloten in verpleeghuizen. Dus werk aan de winkel door goed voor elkaar te zorgen misschien gezonder proberen te leven, werken aan immuniteit, de natuur weer in & fietsen en sporten in plaats van thuis zitten en hopen dat er geen 2e golf komt.

27 Mei 2020 Emma en ik zitten we weer samen, Ik loop weer op straat te zoeken naar talenten en vertrouw er op dat we weer kunnen doen waar ik blij van word. Mensen een duwtje geven, talent op de juiste plek krijgen en opdrachtgevers voorzien van bijzondere talenten. Wie doet er mee 😉

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *