Door mijn werk als scout loop ik de hele dag met een camera in Amsterdam op zoek naar street modellen. Deze week was ik voor een commercieel filmpje aan het kijken in Amsterdam op de fiets. Heerlijk om mensen aan te spreken op straat en op de markt en op stations.. En het is weer gelukt deze week. De opdrachtgever blij, street model blij en ik blij! Morgen en overmorgen wordt het ergens in Amsterdam opgenomen dus mijn taak zit er op.

Wat ben ik toch een gezegend mens met alles wat ik mag doen. Ik ben ondertussen ook op zoek voor Talpa naar kinderen met een bijzonder talent voor een  programma dat ze willen gaan maken mits er nog genoeg & nieuw talent rond loopt in Nederland die nog niet in elk programma te zien zijn geweest. Kids van ca 6 tot en met 14 jaar.

Ik zoek kinderen die ergens in uitblinken en de titel Superkid op hun naam willen hebben staan en waar je als je ze ziet niet meer over uit gepraat raakt. Dus mochten jullie ergens zo een kind kennen die verschrikkelijk goed kan turnen, hoogspringen, drummen, gitaar of piano kan spelen. Een kind die echt kan zingen als Glennis Grace of kan entertainen of kan goochelen als Hans Klok. Deel je talent met de wereld……..

Meld het mij en ik kom kijken en ga onderzoeken of ze goed genoeg zijn voor in het programma.

Mail naam en gegevens en filmpje naar wbosch@talpa.tv dan neem ik spoedig contact op.

header-logo

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *