Scouten is één van de leukste dingen om te doen en ik ben blij als ik weer een aanvraag krijg.  Ik mag de straat weer op!!!!

Ik werd gebeld op een dinsdagmiddag “Winnie wil jij voor ons gaan scouten voor het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid, we komen er niet uit en zoeken leuke zonen en hun moeders in de branches de bouw, slagers, kappers, glazenwassers en brandweermannen . Jij bent een hele goede scout dus please wil jij /kan jij …..“ Wanneer moet dat plaatsvinden dan vroeg ik en ik kreeg het antwoord nu vandaag, morgen… Volgende week al draaien. Ik heb meteen mijn lijntjes uitgegooid en de volgende dag op pad gegaan naar bouwterreinen en kapperszaken, kazernes en op straat glazenwassers aangehouden.

Super leuk zo een opdracht want je zit op de fiets en in de auto en spreekt de meest leuke mensen maar nu moest ook de moeder nog leuk zijn en geen camera angst hebben en ook nog met een karakter en een twist. De meeste bouwvakkers zeiden op die koude donderdag in februari “ mijn moeder je bent gek, ik ga niet met haar op een filmpje/in een commercial. Toch had ik een leuke rode gevonden met een leuke moeder die ik meteen aan de telefoon kreeg. Ik kwam in een koffiehuis terecht waar glazenwassers vroeg hun koffie drinken en ook daar had ik een paar leuke mannen en zij belde meteen met hun moeder “Ma met mij wil jij met mij een filmpie opnemen a la Carlo en moeder Wil op mijn werk?” Als goede scout weet je meteen of iemand serieus is en/of je aan een dood paard trekt. Ik heb ook de volgende dag een paar hippe kapperszaken gebeld en gevraagd naar hun leukste nicht ( zij hebben meestal een leuke welwillende moeder) en ik ben filmpjes gaan verzamelen. Uiteindelijk 2 leuke maar vermoeiende dagen verder had ik alle categorieën en hun moeders. Nu maar hopen dat er een paar gekozen worden door de regisseur dan heb ik mijn werk weer goed gedaan!!!! Wordt vervolgd!!!!!

stratenmaker Jelmar (3)slager zoon MikeCorinne en joy glazenwasser (2)Pim kapper (2)

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *