Als ik op de fiets door Amsterdam rijd dan kijk ik altijd uit naar bijzondere mensen en ik moet uitkijken dat ik niet een botsing veroorzaak of dat ik zelf aangereden wordt maar ik kan er niks aan doen mijn ogen zijn aan het uitkijken naar bijzondere karakters. Uiteraard ook als ik in een andere stad ben voor een etentje met mijn man, kinderen of vriendin,kijk de hele dag naar mensen en dat vinden ze soms bloed irritant. Mijn dochters verbieden mij zelfs als ik met ze in een winkel loop om met vreemde mensen te praten.

Mensen die mij opvallen hoeven niet perse een hele bijzondere haardracht of mooie creatie te hebben want soms vallen ze gewoon op omdat ze juist heel sereen en onopvallend zijn.  Ze stralen rust uit en deze energie is mooi en opvallend. Ik heb dan ook wel ook een zwak voor senioren en kinderen die vaak zelf niet weten dat ze bijzonder zijn.

Dit keer fietste ik op een gewone zaterdagmiddag in juni door Amsterdam en er fietste een mooie slanke oudere dame voor mij. We stopte samen voor het stoplicht op de weteringschans en ik keek naar haar en meteen zei ik  “W hauw wat bent U een bijzonder mooie vrouw” Ze lachte en we raakte aan de praat en terwijl het licht allang op groen sprong en de fietsers achter ons een beetje geïrriteerd om ons heen moesten fietsen om door te rijden besloten we op de brug maar even verder te kletsen.

Ik vertelde haar dat ik graag mensen aan spreek voor mijn castingbureau, voor tv programma’s en  vroeg haar of ik wat foto’s mocht maken of mocht ontvangen via de mail omdat ik dacht dat zij wel een mooie senior was voor campagnes en we wisselde mailadressen uit.  En zo geschiedde dat een week later ik een mail kreeg van Caroline met daarin prachtige foto’s en gegevens.

Ik heb haar beloofd zorgvuldig een mooie opdracht voor haar te zoeken dus bij deze een oproep aan alle  regisseurs, producenten en of stylistes. Zoeken jullie voor een mooie campagne , commercial of print opdracht een beeldschone naturel  dame met een tikkeltje Indisch bloed dan heb ik hier Caroline van 70 jaar. Heerlijk werk heb ik toch!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *