Van gewoon meisje tot model.

Mijn werk als talentscout / casting director bestaat uit modellen en acteurs boeken voor commercials tv series en films maar ook uit talentvolle mensen en kinderen scouten en een duwtje geven in een bepaalde richting.  Vandaag wil ik dit verhaal graag delen.

Op een mooie dag in augustus kwam er op afspraak een bijzonder meisje mijn huis in lopen met haar zusje & vriendinnen en ik had de eer om ze te fotograferen.

Het werd een hele leuke middag en Pien was helemaal in haar sas.  Ik maakte ca 350 foto’s van alle meisjes bij elkaar en of alleen , met z’n tweeën en ze kregen allemaal leuke kleren aan en ik deed hun haar. Het viel mij meteen op dat Pien heel fotogeniek was en met  elke foto waar zij op stond gebeurde er iets. Ze was een echt natuurlijk model en ze straalde.

Toen de ouders terug kwamen na een paar uurtjes vertelde we dat het een super middag betrof en de kinderen waren allemaal dol dwaas enthousiast. Ik nam moeder even apart en vertelde dat haar dochter wel echt heel heel mooi op foto’s stond en of ze er misschien open voor sta dat ik de foto’s doorstuur naar wat stylistes en merken waar ik mee samen werk.

Ze gingen er even over nadenken en ik heb ik haar foto’s zonder verwachtingen doorgestuurd. Krap een week laten kreeg ik een mail en O’Neill wilde met haar werken, precies de goede maten en dus paar weken later mocht ze al komen shooten en ze waren dolblij met haar. Onder begeleiding van een ander heel lief en goed model Inti heeft Pien haar eerste echte klus geklaard.  Nog geen week later mocht ze voor het zelfde merk ook de grote fashion show lopen en Pien straalde daar ook als echt catwalk model tussen alle andere modellen alsof ze het al jaren deed. Papa Mama & zusje Cato zaten stralend in de zaal en uiteraard was Pien zelf ook heel blij en trots op zichzelf.

Ik ben in ieder geval heel trots op Pien en ik dank O,Neill voor deze kans en ik weet zeker dat heel veel merken haar de komende tijd willen gaan boeken.  Pien zet je schrap!

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *