Social Media hoort er helemaal bij en je kunt daar als kleine ondernemer niet meer omheen. Elke dag even iets posten op Twitter, Facebook en Instagram om gezien te worden is noodzakelijk. Dus gaf ik mijzelf dan maar op om ZZP’er van het te worden bij www.fotyawards.com. Ook maakte ik een pitchfilmje voor op Youtube en Facebook om likes te krijgen en vroeg mijn omgeving om op mij te stemmen. Deze generatie vindt dit heel normaal maar ik voel mij soms wat opgelaten, klanten en bekenden dit te vragen voor mij te doen. Dus een beetje ongemakkelijk postte ik het verzoek een paar keer op Facebook en gelukkig waren er een heleboel mensen die gestemd hebben en een goede beoordeling gaven en een hele lieve boodschap achter lieten. Ik zet er een paar op mijn blog op een rijtje want dat doet goed als je dat over jezelf leest en t geeft je weer zelfvertrouwen en de kracht en inspiratie om nog beter te worden. Nog steeds geef ik met veel liefde musical les op scholen en zoek ik als castingdirector modellen en acteurs voor print en reclame campagnes. Jullie zijn dus nog niet van mij af, zeg ik een beetje beetje trots!!

*Winnie op en top professional!!!

*Het was alsof ik terug ging in de tijd. Toen freelancers nog geen zzp-ers heetten. Eindelijk weer eens een collega die gewoon haar werk goed wil doen en respect geeft aan anderen die ook goed werk leveren.

* Bijzondere zeer gemotiveerde vrouw.

*Een vrouw met goede communicatieve vaardigheden, positieve coach, harde werkster, klant staat centraal,

*Echte zakenvrouw Duidelijk, enthousiast een echte doorzetter die altijd klaar staat voor haar modellen en klanten!

*Warm, hartelijk persoon

Winnie is een bezige bij een vriendelijk duizend poot!!! Iemand met een grote gun factor….

*betrouwbaar transparant en grote kindervriendin

Komt afspraken na en is heel betrouwbaar en lief

*Ontzettend leuke opdrachten voor mijn dochter via Winnie altijd goed geregeld

*Winnie moet winnen !Hele leuke collega! Fijn om mee samen te werken. Ze creëert een prettige werksfeer

*Uitmuntende Go-getter Winnie heeft ons geholpen met het vinden van mensen die wij anders nooit gevonden hadden. Ze was daarbij uitermate professioneel en tegelijkertijd heel leuk om mee te werken.

*Altijd met veel plezier aan het werk met kinderen van alle leeftijden. heel enthousiast waardoor andere dit ook worden.

*Winnie geeft heel veel complimentjes. Ze is heel aardig en lief voor kinderen en heeft me goed geholpen. Ze weet veel van acteren

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *