“Winnie, wat ben je nou eigenlijk?”

Mensen vragen mij vaak: “ Winnie, wat ben jij nou eigenlijk?” Deze vraag snap ik goed,  immers zie je een heleboel dingen tegelijk voorbij komen op mijn website en social media. Heel veel  mensen hebben hooguit één beroep en één hobby en posten daar dan wat over op social media. Bij mij ligt het echter anders.

Je kan mij beter vragen:  “Winnie wie ben jij eigenlijk ? ” Ik kan dan helder antwoorden:  “Ik doe waar ik goed in ben en waar mijn kracht ligt”. Wie ik ben  ligt zo dicht bij wat ik ben. Ik zet mijn talenten daarom in waar mogelijk! Met mijn passie probeer ik geld te genereren om van te leven. De afgelopen 5 maanden heb ik bijvoorbeeld met heel veel plezier talentvolle super kids gezocht voor een bekend televisie programma welke hopelijk in najaar 2019 wordt uitgezonden. Ik heb heel Nederland afgestruind naar supertalenten en daar werd ik héél erg blij van (de opdrachtgever overigens ook!). Dát werk ligt echt dichtbij mij.

Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en kinderen met elkaar op gebied van casting, coaching en dating. Ik kom de hele dag mensen en kinderen tegen en ik zou ze graag een duwtje willen geven in een andere richting. Het voelt haast als mijn tweede natuur. Overal waar ik ben ontmoet ik mensen en vervolgens gaat er meteen een lichtje branden. Ik denk na over waar ik deze mensen mee kan helpen of met wie ik ze in contact kan brengen (uiteraard vraag ik eerst of ze hier voor open staan). Het in contact brengen van mensen doe ik voor tv programma’s en voor casting opdrachten, maar ik match ook graag op gebied van vriendschappen. Nóg liever probeer ik, mocht ik singles ontmoeten, hen voorzichtig te koppelen.

Ik ben ervaringsdeskundig op alle gebieden, omdat ik een coaching opleiding heb gedaan. Door deze opleiding heb ik nog meer tools weten te vergaren die mij kunnen helpen bij het coachen. Bovendien ben ik hooggevoelig en weet ik handvatten te bieden om hiermee om te gaan. Overigens kenmerkt mijn hooggevoeligheid mij ook als persoon. www.winniekids.nl is ontstaan om kinderen & ouders te coachen/in hun kracht te zetten.

Ik heb, voordat ik mijn huidige vriend op Tinder heb ontmoet, erg veel gedate en research gedaan naar patronen bij mannen en vrouwen. Ik heb vooral mijn eigen patronen en date gedrag onder een vergrootglas gelegd. Met deze wijsheid en kennis ben ik de datingdirector begonnen (www.datingdirector.nl) Ik kan helpen bij het zoeken van een juiste partner.

Last but not Least ben ik al 25 jaar bezig de leukste koppies te zoeken voor tv programma’s en commerciële opdrachten. Zelfs toen er nog geen internet was zocht ik op straat naar talent. Dit doe ik overigens nog steeds! www.winniecasting.nl is er voor alle talentvolle mensen/modellen/acteurs.

Hopelijk is het nu een stukje duidelijker !

Deel dit bericht: